Aanbod

Wat kun je allemaal verwachten?

Waarmee melden vrouwen zich aan bij Lief je Lijf?

t

“Buitenshuis eet ik zo weinig mogelijk; ik voel me dan niet op mijn gemak. Ik zou zo graag eten zonder schaamte en schuldgevoel”.

“Ik heb een haat liefde relatie met eten. Ik weet dat chocolade en chips niet goed voor me zijn, maar ik kan er echt niet vanaf blijven”.

“Overdag als ik bezig ben, lukt het me vaak heel goed om gezond en weinig te eten. Maar ’s avonds als ik alleen ben loop ik steeds op en neer naar de keuken”.

“Ik zou zo graag een partner willen, maar ik heb er geen vertrouwen in dat iemand mij helemaal zal accepteren en mooi zal vinden met dit lichaam”.

t

“Niemand ziet mij ooit snoepen of ongezond eten. Dat doe ik allemaal midden in de nacht, stiekem als niemand het ziet. De verpakkingen gooi ik dan meteen in de kliko”.

“Ik probeer de spiegel zoveel mogelijk te vermijden. En op de foto of film wil ik helemaal niet. Als ik mezelf terug zie, schaam ik me zo”.

“Ik zou zo graag samen met mijn kinderen op vakantie gaan naar Portugal, maar naar de zee wil ik dan toch niet, want ik durf me niet in badpak te vertonen”.

Ik ben heel streng voor mezelf, met eten, maar ook met heel veel andere dingen. Ik ben bang dat als ik de controle loslaat ik me helemaal niet meer kan inhouden.

And then I fell apart,

and it was the most beautiful moment ever

because right then, I realized

that I could put the pieces back together

the way I wanted them to be.

– Sarah Dessen

Hoe ziet een traject bij Lief je Lijf eruit?

l

Voor de eerste sessie

Voordat we een afspraak maken, vraag ik je een korte vragenlijst in te vullen. Deze lijst stuur ik je via de mail.

De vragen gaan over waar je tegenaan loopt op het gebied van lichaamsbeeld en eten. Er staan ook nog wat vragen in over andere belangrijke levensgebieden, zoals werk en gezinsleven.

Ik wil hiernaast al graag wat inzicht in wat je eventueel uit het traject bij Lief je Lijf zou willen halen.

Het is fijn als je deze lijst zelf uitprint en ingevuld meeneemt naar het kennismakingsgesprek. Je kunt de vragenlijst ook digitaal invullen en naar me terugsturen voor het eerste gesprek.

v

Gratis en vrijblijvende kennismaking

Een kennismakingsgesprek bij Lief je lijf is altijd gratis en duurt 45 tot 60 minuten.

Ik zal je in dit gesprek vooral veel vragen stellen over je relatie met je lichaam en met eten.

Er is ook alle ruimte voor jou om aan mij vragen te stellen.

Als we beiden het gevoel hebben dat we met elkaar verder willen, dan stuur ik je binnen een week na het gesprek een trajectvoorstel.

Hierin beschrijf ik voor jou, waar we de komende maanden aan zouden kunnen gaan werken en geef ik een specifiekere inschatting van wat de kosten zijn van het traject.

Als jij na het ontvangen van dit voorstel nog steeds een ja voelt, dan gaan we samen aan de slag!

Het vervolgtraject

Een traject bij Lief je Lijf bestaat vaak uit tussen de 6 en 9 gesprekken.

De sessies duren 75 tot 90 minuten en vinden plaats in mijn praktijkruimte in Tilburg.

In de sessies wisselen we praten af met oefeningen en lichaamswerk.

Na een sessie krijg je via de mail van mij readers toegestuurd waarin je zowel theorie kunt vinden als oefeningen waarmee je zelf aan de slag kunt.

Thema’s die over het algemeen aan de orde komen in het traject zijn: lichaamsbeeld, ontspannen eten, emotie-eten en eetbuien.

Tussen de sessies door mag je altijd contact met me opnemen via mail of whats-app. Ik doe mijn best om dezelfde dag of zeker de volgende dag te reageren.

Voor een traject bij Lief je Lijf betaal je tussen de 750 en 1250 euro. Je mag dit in termijnen betalen, zonder dat hiervoor extra kosten worden berekend.

Wil je gratis kennis maken of heb je vragen voor mij? Laat het me weten!

12 + 9 =