contact

Zo ben ik te bereiken voor jou!

Bereikbaarheid

Momenteel neem ik door persoonlijke omstandigheden geen nieuwe cliënten aan.

Ook kan ik helaas niet ingaan op aanvragen voor begeleiding van studenten en voor interviews.

Praktijkgegevens

Praktijkadres:

Advies- & Beweging Centrum Tilburg

Minister Mutsaersstraat 24
5041 CH Tilburg

Correspondentieadres:

Hazelaarlaan 11, 5056XM Berkel-Enschot

Contactgegevens:

Wendy Hartgers-Schenkels

info@liefjelijf.nl

06 17397080 (Whatsapp)

Bedrijfsgegevens

Rekeningnummer:

IBAN: NL49 RABO 0332 4352 45 

BTW:

NL001780018B43

KVK:

71735259

Hier is de praktijkruimte te vinden

Parkeermogelijkheden

Betaald parkeren van maandag t/m zaterdag, 9 uur tot 22 uur, 1 euro per uur
Parkeerapp: zone 51360

Parkeerautomaten binnen 250m:
Energieplein 52, hoek Le Sage ten Broekstraat, hoek Raadsheer Luijbenstraat, Theresiaplein
Je hebt je kenteken en bankpas nodig om te betalen.

Openbaar vervoer

Neem vanaf het treinstation Tilburg Centraal de uitgang aan de achterzijde. Ga rechtsaf tot aan theater de Boemel. Linksaf, de straat oversteken en het fietspad inlopen door de Atelierstraat, Minckelersstraat tot aan de Schaepmansstraat. Hier links af slaan. Tweede straat rechts is de Minister Mutsaersstraat (looptijd ongeveer 10 min.)

Neem bus 5 richting Noord-Stokhasselt. Uitstappen bij de halte Besterdplein. Loop bij hobbyartikelelenwinkel Pipoos, de Gasstraat in. Deze gaat over in het Energieplein en Van Mierlostraat. De praktijk ligt op het einde van de Van Mierlostraat naar rechts en direct naar links, Minister Mutsaersstraat 24, na 50 meter aan de rechter kant.

 

Heb je nog vragen of wil je een gratis kennismakingsgesprek? Stuur me een bericht!

3 + 14 =

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik een afspraak annuleren?

Je kunt de afspraak per email en whatsapp  annuleren. Afspraken die binnen 24 uur zijn geannuleerd, worden in rekening gebracht. Behalve natuurlijk bij een eerste kennismakingsgesprek. Deze is altijd gratis.

Worden consulten vergoed door de zorgverzekering?

Helaas is momenteel geen vergoeding mogelijk via de zorgverzekering. Binnen het vergoede zorgstelsel gelden allemaal regels en standaard richtlijnen. Ik heb er voor gekozen om in vrijheid, samen met jou de begeleiding in te vullen. Zo krijg jij begeleiding op maat.

Kunnen mannen en jongeren ook bij jou terecht?

Ik heb er bij het oprichten van Lief je Lijf voor gekozen om me in de basis te richten op vrouwen. Als jij je als man of jongere aangesproken voelt door mijn website, kun je natuurlijk altijd contact met mij opnemen en kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Ben je aangesloten bij een beroepsvereniging?

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging Complementair Aanvullende Therapeuten (CAT)

Met ingang van 1 januari 2017 moeten alle zorgverleners in Nederland voldoen aan eisen die in het kader van de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (Wkkgz) worden gesteld. Ook mijn praktijk voldoet aan deze eisen.

Het kan voorkomen dat je als cliënt van mijn praktijk een klacht hebt over de geboden zorg. Mijn voorkeur gaat ernaar uit dat je deze klacht rechtstreeks met mij bespreekt. Mocht je dat om welke reden dan ook niet prettig vinden, dan bied ik je aan om gratis gebruik te maken van de GAT Geschillen (gatgeschillen.nl). Deze geschillencommissie is onafhankelijk en door het ministerie van VWS erkend.

Hoe werkt de betaling bij Lief je Lijf?

Na je consult of aan het begin van een begeleidingstraject ontvang je via email de factuur met daarbij een betalingsverzoek. De rekening dient binnen 14 dagen te worden betaald. Het is mogelijk om het gehele bedrag voor het traject in één keer te voldoen. Je kunt ook betalen voor elk los consult. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht.